FİRMA PROFİLİ - Sebzeci İnşaat

24 yıldır sizinle, hayat bulması için demiri, taşı, çimentoyu, ahşabı, mutluluğu, huzuru harmanlayarak yaşam alanları inşaa ediyoruz. İnşaalarımız siz dokununca tamamlanıyor ve sizinle hayat buluyor. Kışın en soğuk günlerinde siz sıcacık evinizin penceresinde sevdiklerinizi beklerken iyi ki en iyi izolasyonu sağlamışız, siz akşam sofralarında kahkahalar atarken başka sesler bölmüyorken iyi ki en iyi ses yalıtımını uygulamışız ve inşaamız iyi ki mutluluğunuza şahitlik ediyor diyoruz. İyi ki yıllardır harika zamanlar geçirdiğiniz mekanlar için harç karıyoruz.

Akşam yemeğinize ilham veren mutfaklar, sevdiklerinizle zaman geçirdiğiniz kocaman salonlar, çocuklarınızın güvenle vakit geçirebileceği peyzaj alanları gibi bir çok ayrıntıyı göz önünde bulundurarak başlıyoruz projelendirmeye. Her geçen gün yenilenen tasarım trendleri, teknoloji ile gelişen yapı malzemeleri ve inşaa teknolojilerini yakından takip ederek hızlıca projelerimizde yer veriyoruz. Her gün bir önceki günden daha modern projelere imza atsakta kalite ve mühendislik detaylarında ilk gün ki dikkatle ilerliyoruz.

Bugün bölgenin ikon projelerini inşaa ederken markamıza gösterdiğiniz güveni ve kalitemizi sürdürmek ve her geçen gün daha yukarıya taşımak için çalışıyoruz. Doğaya, çevreye saygılı ve dost projeler için çalışarak, bu düstüru optimum ölçüde uyguluyoruz. Yenilikçi bir yaklaşım ile bünyemizdeki mühendisler ve mimarlar ile sürekli ARGE çalışmalarında bulunarak; yapılarımızın inşaasında ve mimarisinde sıradışı çözümler ile her geçen gün daha modern projelere imza atmaktayız.

"Güzel yaşamak sanattır." sloganı ile kurguladığınız güzel yaşamın bir parçası olmanın gururu, motivasyonu ile bize duyduğunuz güvene yakışır projelere bir yenisini daha eklemeye devam ediyoruz.